WIL JIJ MEER MUZIEK IN IJSSELMONDE?

Mijn naam is Rogier L’Honoré Naber. Voor mijn studie ben ik op dit moment bezig met een doelgroepanalyse onder jongeren in IJsselmonde. Dit onderzoek voer ik uit in opdracht van Stichting Music Matters en is bedoeld om erachter te komen wat jongeren in IJsselmonde vinden van het huidige muziekaanbod en vooral wat eraan ontbreekt.

Ik ben ondernemer en student Culturele & Maatschappelijke Vorming en heb een muzikale achtergrond (bandjes, studio-achtergrond en gediplomeerd SoundDesigner). In de toekomst wil ik muziektrajecten ontwikkelen voor uiteenlopende doelgroepen. Ik geloof dat muziek een culturele basisbehoefte is dat karakter ontwikkelt, activeert, je IQ een boost geeft, ontspant en mensen verbindt met hun omgeving. Vind je het leuk om mee te denken en mij verder te helpen in  mijn onderzoek? Neem dan contact met mij op.

Klik hier om de enquête in te kunnen vullen.

 

 

Stay tuned

Jam Sessions – R&B Edition met Gerson Rafael
vr 22 feb - 21:00 - 01:00 - Toko Trash - Gratis
Homegrown met Bourbon Avenue
wo 06 mrt - 22:00 uur - Bird - Gratis
Jam Sessions
vr 22 mrt - 21:00 - 01:00 - Toko Trash - Gratis
Homegrown met Janna Lagerström
wo 01 mei - 22:00 uur - Bird - Gratis
Homegrown met Jah Reflection
wo 03 jul - 22:00 uur - Bird - Gratis